Εκδηλώσεις


Η ΠΑΣΥΔΥ πιστή στο ραντεβού της, συμμετέχει και φέτος στο συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Ρευματικών και Μυοσκελετικών Παθήσεων, (13/5 – 19/5).


Ο Οπτικός Εγγραμματισμός είναι ένα εργαλείο, όπως η γραφή και η ανάγνωση. Όσο περισσότερο εξοικειωθεί κανείς με αυτό, τόσο πιο εύκολα το εφαρμόζει στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, κάνοντας τις βέλτιστες επιλογές και μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα και τα οφέλη.


Ο Χορευτικός Όμιλος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού παρουσίασε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στο Θέατρο του Λανιτείου, στη Λεμεσό, ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα με αφορμή τα 50 Χρόνια Κυπριακής Προσφυγιάς, με τίτλο: «Προσφυγιάς Μαρτυρίες..».


Το Ίδρυμα "Σωτήρης Κορυτσά" διοργανώνει μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση με τραγούδι και χορό για στήριξη των ατόμων 3ης και 4ης ηλικίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας διοργανώνει το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024, εκδρομή Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μαχαιρά και ξενάγηση στο χωριό Φικάρδου.


Συναυλία με τίτλο «Ουρανέ, φίλε μακρινέ...» θα πραγματοποιηθεί, με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου, τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024, στις 7:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.


Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού προσκαλεί τα μέλη και φίλους σε προβολή της ταινίας “Desert Flower” επ’ ευκαιρίας της Ημέρας της Γυναίκας


Το Δ.Σ. του Κλάδου Συνταξιούχων της ΠΑΣΥΔΥ σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: «Υγιεινή διατροφή & ευεξία στην Τρίτη ηλικία» 


Προβολή ταινίας "Desert Flower" από την ΠΑΣΥΔΥ στο πλαίσιο της 8ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Μέρας για τη Γυναίκα.
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024
Έναρξη εκδήλωσης: 18:30
Θέατρο Πάνθεον, Διαγόρου 29, Λευκωσία, 1097
Μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει σύντομη παρέμβαση από τη Δρ. Άντρη Ανδρονίκου, Επιστημονική Διευθύντρια, ΣΠΑΒΟ.
Κρατήσεις μέχρι 8/3/2024 στα τηλέφωνα: 22844457/450Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού επί ευκαιρίας του καινούριου έτους προσκαλεί όλα τα μέλη και φίλους του στην ετήσια εκδήλωση


Σας προσκαλούμε στην ετήσια συνεστίαση του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑΣΥΔΥΤα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσηλευτικών Κλάδων ΠΑΣΥΔΥ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Θαλασσαιμίας στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς 


 Το Δ.Σ. του Κλάδου Συνταξιούχων ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. διοργανώνει εκδρομή στην Επαρχία Λάρνακας (εκκλησία Αγγελόκτιστης στο Κίτι και ιερό ναό Περιβόλι Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά) και περιλαμβάνει πρόγευμα και γεύμα σε κέντρο της περιοχής. 


 Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού προσκαλεί τα μέλη του σε ένα μουσικό αφιέρωμα στους αείμνηστους και μεγάλους ερμηνευτές Γιάννη Πουλόπουλο και Ρένα Κουμιώτη.


 


Οι Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μαιών που τιμάται 


Το Επαρχιακό Συμβούλιο Πάφου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον Αγρό το Σαββατοκύριακο 1-2/4/2023 με διαμονή στο ξενοδοχείο RODON MOUNT HOTEL & RESORTΣας προσκαλούμε στην προβολή της ταινίας “Hidden Figures” (Αφανείς Ηρωίδες) την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στον Κινηματογράφο Πάνθεον (Διαγόρου 29, Λευκωσία) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Η ταινία έχει προταθεί για συνολικά 97 βραβεία εκ των οποίων 3 βραβεία Oscar (2017), και έχει κερδίσει συνολικά 37 βραβεία.
Της προβολής θα προηγηθεί κέρασμα με ζεστά και κρύα ροφήματα στις 19:00. Έναρξη ταινίας στις 19:30
Για κρατήσεις 22844457/452/450 ή στο 
akasoulidou@pasydy.org μέχρι 03/03/2023.


"Μ’ ένα τραγούδι να ‘ρθεις στ’ όνειρό μου" - Η Χορωδία ΠΑΣΥΔΥ τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 19:00

Αμφιθέατρο ΠΑΣΥΔΥ, Μιχαλάκης Καραολής

Είσοδος ελεύθερη

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/2/2023: chmichael@pasydy.org και akasoulidou@pasydy.org ή στα τηλέφωνα 22844449 και 22844457 


Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού επ’ ευκαιρία του καινούριου έτους προσκαλεί όλα τα μέλη του


Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Πάφου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει παιδική Χριστουγεννιάτικη ΓιορτήΧριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους από την ΠΑΣΥΔΥ!
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022
Κτήριο ΠΑΣΥΔΥ, Αμφιθέατρο Μιχαλάκης Καραολής, Λευκωσία

2 Θεατρικές Παραστάσεις 10:00 – 11:00 & 15:00 – 16:00 «Οι Τετράδυμοι», Θέατρο ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ
Μετά το τέλος των παραστάσεων η διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζεται με: Άγιο Βασίλη με δώρα, Face Painting, Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές, Ζωγραφική, ΜπαλονοκατασκευέςΤην περασμένη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε από τα Νηπιαγωγεία μας Αθαλάσσας, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς και Λατσιών


Σας περιμένουμε σε μια βραδιά που θα μάθετε για το κρασί, θα δοκιμάσετε κυπριακό κρασί και θα απολαύσετε κυπριακούς χορούς!
 


Ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και ο Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ, με μεγάλη τους χαρά, σας ανακοινώνουν τη διεξαγωγή της 7 ης Επιστημονικής Πολυθεματικής Διημερίδας με θέμα «Νοσηλευτική και Μαιευτική στη μετά – Covid Εποχή». Η Διημερίδα θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM την Παρασκευή 21/10/2022 και Σάββατο 22/10/2022.


Ο Χορευτικός Όμιλος ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού διοργανώνει την Πολιτιστική  εκδήλωση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…» αφιερωμένη στα 100 χρόνια Μικρασιατικής Μνήμης και προσκαλεί όλα τα μέλη του.


Μέσα στο πλαίσιο των κοινωνικοπολιτιστικών του δραστηριοτήτων, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) διοργανώνει συναυλία με την τραγουδίστρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ και δύο Κύπριους τραγουδιστές, τα καθαρά έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή.


Ακόμη μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού προσκαλεί όλα τα μέλη του και  σε εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα «Διατροφή & Σωματική Άσκηση = Υγεία».

 


Ένα συγκλονιστικό χορόδραμα με θέμα τη βία κατά των γυναικών, παρουσιάζεται στις 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.


Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι γευσιγνωσίας και οινογνωσίας


Ομιλία Δρ. Μαρίας Ζαχαρίου Δώδου - Μέλους Δ.Σ. Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑΣΥΔΥΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. 

ΘΕΜΑ: Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Webinar με τον Νικόλα Ουρανό, PCC και την Κυπρούλα Κυπριανού, ACC

Ημερομηνία: 21 Μαρτίου 20:00-22:00

Τόπος: Online πλατφόρμα Zoom ID 999 777 1212

 


Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπηση ανακοινώνει, ότι ο Σύνδεσμος Γεωλόγων και Μεταλλειολόγων Κύπρου και η Επιτροπή Υδρογεωλογίας, της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, διοργανώνουν το 12ο στη σειρά Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο.


Κοινή Εκδήλωση Γυναικείων & Συνδικαλιστικών Οργανώσεων με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Οι Γυναικείες και οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις του τόπου ενωμένες ακόμα μια φορά την Τρίτη 8 του Μάρτη Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας  βαδίζουν  μαζί τον δρόμο της ισότητας με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και των δικαίων αιτημάτων των γυναικών του τόπου. Το λεωφορείο της ισότητας με επιβάτες τις προέδρους και εκπροσώπους όλων των οργανώσεων θα ξεκινήσει στις 9.45 π.μ. από το οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ και θα επιδώσει κοινό ψήφισμα


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 6 έως 10 Δεκεμβρίου 2021 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιου πανεπιστημίου εξειδικευμένου στις σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, περιλαμβάνει τηλεδιαλέξεις ανοικτές για το ευρύ κοινό.


Το Ετήσιο Συνέδριο του Εθνικού Δικτύου Ενάντια στη Φτώχεια (ΕΔΕΦ-Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 


Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) σε συνεργασία με την  Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Κυπριακό Σωματείο Εγκεφαλικών Επεισοδίων 


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 18 έως 22 Οκτωβρίου 2021 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιου πανεπιστημίου εξειδικευμένου στις σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως


Η «Εθνική Επιτροπή Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» και η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη διοργάνωση


Η Παγκύπρια Οργάνωση τυφλών σε συνεργασία με τη Σχολή τυφλών διοργανώνουν «Εβδομάδα Όρασης» με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Όρασης και της Διεθνούς Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού.


Η Αρχή παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο Κύπρου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου «Φάρος» στη Λεµεσό


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αποφοίτων Πανεπιστημίων Αυστραλίας με περηφάνεια παρουσιάζει το COVID-19 AUSTRALIA-CYPRUS FORUMΑνακοινώνεται ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού η εκδήλωση "Αναπαράσταση Παραδοσιακού Κυπριακού Γάμου" αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

 Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Πάφου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στο ΤΡΟΟΔΟΣ το Σάββατο 14/03/2020 και Κυριακή 15/03/2020


Το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Πάφου, με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας της γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2020, εύχεται σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.


Όλες οι γυναίκες της Κύπρου σε ΜΟΝΟΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ, από τις 11:00 μέχρι τις 12:00μ.μ.

Μια δράση διεκδίκησης και αλληλεγγύης

Η πρωτοβουλία «ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ» καλεί όλες τις γυναίκες της Κύπρου να ΑΠΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, να σταθούν έξω από το χώρο όπου βρίσκονται, η μία δίπλα στην άλλη και να δείξουν την παρουσία τους διά της απουσίας τους.


Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, με προορισμό το Παλαιχώρι. Το Σωματείο «Άποψη» σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III, διοργανώνει φιλανθρωπικό τσάιΤο Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού διοργανώνει πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τους συνταξιούχους - μέλη της συντεχνίας μας με έδρα τη Λεμεσό την Κυριακή 12/1/2020 στις 1:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του οικήματος της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού (1ος όροφος). 


Τα Επαρχιακά Τμήματα ΠΑΣΥΔΥ διοργανώνουν τις πιο κάτω Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:Το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λάρνακας διοργανώνει δωρεάν Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των Δ.Υ. μελών του


Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΔΥ Τμήματος Πάφου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Παρασκευή 27/12/2019 η ώρα 4.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του οικήματος της Συντεχνίας μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή 


Σε τρεις μόνο βδομάδες γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και το ενδιαφέρον σχεδόν αποκλειστικά προσανατολίζεται στις προετοιμασίες 


Στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα, του Αντιπροέδρου και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσής μας


Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε το οίκημα της συντεχνίας μας στη Λεμεσό το Σάββατο, 14/12/2019, στην παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 


Το Επαρχιακό Συμβούλιο σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο χορό μας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο, 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 8.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο «AQUA MARE»

 


Η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Συνδέσμου Στήριξης Ατόμων με Άνοια «Ιθάκη» διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Τσάι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος ΠAΣΥΔΥ Αμμοχώστου, φέτος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή


Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 2019, με προορισμό τα Λεύκαρα – Κάτω Δρυ.To Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00 π.μ στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία, παρουσιάζει το νέο του εγχείρημα.   


Στιγμές διασκέδασης με τραγούδι και κυρίως μπόλικο χορό απόλαυσαν οι συνάδελφοι του Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού στο «ρεμπέτικο απόγευμα»


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 3ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., που διοργάνωσε η Επιτροπή Αθλητισμού του Γενικού της Συμβουλίου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στα γήπεδα Campeone στη Λευκωσία. Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος ομάδες των πιο κάτω Επαγγελματικών Κλάδων:


Η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. προσκαλεί όλα τα Μέλη της στο 3ο ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) 5X5, που διοργανώνει η Επιτροπή Αθλητισμού του Γενικού της Συμβουλίου, και το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00π.μ. στα γήπεδα Campeone στην Ανθούπολη – Λευκωσία. 


Το μαγευτικό κόσμο του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και πιο συγκεκριμένα τις προβολές των ταινιών του Βραβείου LUX που απονέμει κάθε χρονιά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Οι Κλάδοι Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, οργανώνουν την 4η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «ΓεΣΥ-Αυτονόμηση Κρατικών Νοσηλευτηρίων-Νέα δεδομένα για τους Επαγγελματίες Υγείας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο «ΠΑΣΥΔΥ» στη Λευκωσία, από τις 08:30 μέχρι τις 15:00.


Το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού προσκαλεί όλα τα μέλη του (συνταξιούχους και μη) σε απογευματινό καφέ / τσάι την Κυριακή 17/11/2019 στις 4:00 μ.μ. στο οίκημα της Συντεχνίας μας στη Λεμεσό (1ος όροφος – Αίθουσα Εκδηλώσεων).

 


Ο Κλάδος Συνταξιούχων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης αφιερωμένης στην Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.

Η εκδήλωση θα τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Άντρης Αναστασιάδου.

Τόπος διοργάνωσης: Grand Hall Venue στο οίκημα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.​
                                  Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, 2019
                                  Ώρα 5.00μ.μ.


Αμέσως μετά την επικύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού 


Στο πλαίσιο της διεθνούς προσπάθειας με στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως “Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού”.

 


Το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τους συνταξιούχους - μέλη της συντεχνίας μας με έδρα τη Λεμεσό το Σάββατο 28/9/2019. 


Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων διαφώτισης του κοινού με την ευκαιρία της 21ης Σεπτεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την Νόσο Αλτσχάιμερ, ο Σύνδεσμος Στήριξης Ατόμων με τη Νόσο Αλτσχάιμερ διοργανώνει Μουσική Βραδιά


Οι Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μαιών που τιμάται στις 5 Μαΐου και της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών που τιμάται στις 12 Μαΐου


Το Δ.Σ. του Κλάδου Συνταξιούχων ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. διοργανώνει εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Αμιρούς και στην Ιερά Μονή Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας.

 


Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ ΠΑΦΟΥ διοργανώνει καλοκαιρινές εκδρομές στην ΕΛΛΑΔΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ στις 13/07/2019-19/7/2019 και 10/07/2019-16/07/2019 αντίστοιχα.
 


Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Πάφου διοργανώνει εκδρομή προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας του Κύκκου το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019.
 Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου, η Παγκύπρια Επιτροπή Συνταξιούχων - ΣΕΚ, ο Κλάδος Συνταξιούχων - ΠΑΣΥΔΥ και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην Εκδήλωση "Αλληλεγγύη μεταξύ των Γενεών - Ενεργός Πολιτότητα ενόψει των Ευρωεκλογών" Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, Ώρα 18.00, Προεδρικό Μέγαρο


Η Παγκύπρια Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΔΥ), το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959 και το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959, σας προσκαλούν σε Τρισάγιο στη μνήμη των Ηρωομαρτύρων Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 10.00π.μ. στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Του Τρισαγίου θα προστεί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

 


Η Οργάνωσή μας από κοινού με το Σύνδεσμο Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959, το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959 και το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959 διοργάνωσαν και φέτος την ετήσια εκδήλωση φόρου τιμής και φρονηματισμού στη μνήμη των δυο ηρωομαρτύρων του απελευθερωτικού αγώνα 1955 – 1959 Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου στις 10 Μαΐου, επέτειο του απαγχονισμού τους.

 
Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής διοργανώνει, στα πλαίσια του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Καταναλωτών, την 9η διάλεξη με θέμα: «Τι πρέπει να γνωρίζεις για το ΓεΣΥ» 


Το Δ.Σ. του Κλάδου Συνταξιούχων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: "ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΗN 3Η ΗΛΙΚΙΑ", την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στις 18:30 στο Καφεστιατόριο Grey Terrace (Οίκημα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.).
Παρουσίαση του θέματος από: Την Ιατρό Δρ. Στάλα Κιούπη, Υπουργείο Υγείας
Θα ακολουθήσει Δεξίωση.
Π.Α. μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, τηλ: 99651591 - 99361374


Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη της το Σάββατο 6 Απριλίου, 2019, με προορισμό τον Μαχαιρά – Φικάρδου - Κλήρου.


Τελευταία Νέα