3/21/2022

Δωρεάν webinar για τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ με θέμα την προσωπική ανάπτυξη

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

ΘΕΜΑ: Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Webinar με τον Νικόλα Ουρανό, PCC και την Κυπρούλα Κυπριανού, ACC

Ημερομηνία: 21 Μαρτίου 20:00-22:00

Τόπος: Online πλατφόρμα Zoom ID 999 777 1212

Δωρεάν εγγραφή συμμετοχής στον σύνδεσμο
https://miraclesbyresults.m-pages.com/pasidy-webinar

 

Όλοι οι συμμετέχοντες του webinar θα λάβουν ως δώρο το e-book ΕΥ ΖΗΝ ΤΩΡΑ αξίας €10 και θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν μια δωρεάν συνεδρία life coaching αξίας €80.

 

Επίσης το πρόγραμμα Γυναικείας Ηγεσίας και Επιχειρηματικότητας 'Women Life Business Building' μόνο για τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ το κόστος επένδυσης απο 144 ευρώ/μήνα σας προσφέρεται στα 100 ευρώ το μήνα. 

 

Mερικές πληροφορίες σχετικά με το life coaching.

Τι είναι το life coaching;

Το life coaching, όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της International Coach Federation, και σε δική μου μετάφραση, είναι η διαδικασία μέσα από την οποία ο coach κάνει δυναμικές ερωτήσεις, με αποτέλεσμα ο πελάτης (coachee) να εμπνέεται και να αναπτύσσει την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Η μέθοδος του life coaching ξεκίνησε από τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη. Ο συνομιλητής, απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις, έφτανε σε ένα συμπέρασμα –στην αλήθεια, κατά τον Σωκράτη– από μόνος του. Η μέθοδος ονομάστηκε μαιευτική επειδή, όπως η μαία (επάγγελμα που έκανε και η Φαιναρέτη, μητέρα του Σωκράτη) φέρνει στον κόσμο το νεογνό, έτσι και ο Σωκράτης ή ο εκάστοτε συνομιλητής «έβγαζε» από μέσα του την αλήθεια. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η διαπίστωση πως η λέξη «αλήθεια» αποτελείται ετυμολογικά από το στερητικό α- και το ρήμα λήθω = λανθάνω (μου διαφεύγει). Με το coaching, λοιπόν, βρίσκουμε αυτό που μας διαφεύγει.

 

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το life coaching;
1. Έχεις μέσα σου όλες τις λύσεις για τα προβλήματά σου. Αυτή είναι η λογική του life coaching: έχουμε όλες τις λύσεις για τα προβλήματά μας μέσα μας!

2. Ο life coach δε δίνει συμβουλές.


3. Το life coaching εστιάζει στο μέλλον.

4. Το life coaching είναι μια διαδικασία βασισμένη στην εμπιστευτικότητα. Οτιδήποτε ειπωθεί στον life coach (εκτός και αν απαιτείται διαφορετικά από τον νόμο) είναι άκρως εμπιστευτικό.

5. Το life coaching προσφέρει εμψύχωση, βοηθά τον coachee (πελάτη) να αλλάξει οπτική γωνία, να εστιάσει στο θετικό.

 

 

Τελευταία Νέα