11/25/2019

«Ρεμπέτικο απόγευμα» από το Χορευτικό Όμιλο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού

Στιγμές διασκέδασης με τραγούδι και κυρίως μπόλικο χορό απόλαυσαν οι συνάδελφοι του Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού στο «ρεμπέτικο απόγευμα» που διοργανώθηκε από το Χορευτικό Όμιλο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού την Κυριακή 24/11/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος.

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού σ. Ευγένιος Χατζηπέτρου, χαιρέτισε τη μαζική παρουσία μελών στην εκδήλωση και τόνισε την αμέριστη στήριξη του Επαρχιακού Συμβουλίου στο Χορευτικό Όμιλο σημειώνοντας ότι οι εκδηλώσεις αυτές όχι μόνο ενδυναμώνουν τις σχέσεις των μελών μας αλλά και ενισχύουν την πολιτιστική προσφορά της Συντεχνίας μας.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο χοροδιδάσκαλος του Χορευτικού Ομίλου Κούλλης Βασιλείου, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα μέλη - χορευτές για την παρουσία τους στην εκδήλωση, εκθείασε την αφοσίωση, το ζήλο και το πάθος που επιδεικνύουν στα μαθήματα χορού καθώς και τη στήριξη τους στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Ομάδας χαιρετισμό απηύθυνε η σ. Άντρη Στυλιανού η οποία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Οι συνάδελφοι διασκέδασαν και χόρεψαν υπό τους ήχους και τα ελληνικά ακούσματα της τριμελούς ορχήστρας των Μάκης Χρυσοστόμου, Πανίκου Νικολαΐδη και Αθηνάς Ιωάννου.

 

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Οργανωτική Ομάδα που έχει συντελέσει στην επιτυχή πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τελευταία Νέα