12/31/2024

Κερδίστε €200 για τις Επόμενες Διακοπές σας, κατεβάζοντας το App της ΠΑΣΥΔΥ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥΠΑΣ.jpg


Σας ενημερώνουμε για τον Νέο Μεγάλο Διαγωνισμό της Συντεχνίας μας με το γραφείο Poupas for Holidays!

 

Έχετε σκεφτεί το επόμενο ταξίδι σας; Τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε πραγματικότητα! Κατεβάστε τώρα το app της ΠΑΣΥΔΥ "PASYDY Loyalty" ​(εφαρμογή στο κινητό επιστροφής χρημάτων από τις συναλλαγές σας με διάφορες επιχειρήσεις) και διεκδικήστε €200 δώροκουπόνι, το οποίο θα μπορείτε να ξοδέψετε στο Poupas for Holidays για τις επόμενες διακοπές σας! 🌍✈️

 

🎉 Κάθε μήνα, ένας τυχερός θα κερδίζει το δώροκουπόνι! Κι αν έχετε ήδη το app, μην ανησυχείτε! Μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση!


Μη χάσετε την ευκαιρία! Κάντε το επόμενο βήμα και απολαύστε τις διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν. 🏖️


Διάρκεια Διαγωνισμού: Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024

 

Καλή επιτυχία! 



Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας πατώντας: - για android εδώ: https://shorturl.at/92wAf - για iphone εδώ: https://shorturl.at/wGXM6


*Ισχύουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις:


1. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Όλα τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που είναι εγγεγραμμένα στην εφαρμογή "PASYDY Loyalty" την τελευταία ημερολογιακή μέρα του μήνα για τον οποίο πραγματοποιείται ο Διαγωνισμός.

 

 

2. Αποκλεισμός Συμμετεχόντων

α. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

(i) οι εργαζόμενοι στην ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και τα μέλη της Κεντρικής Γραμματείας της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

(ii) οι εργαζόμενοι των αντιπροσώπων και/ή συνεργατών και/ή οποιωνδήποτε εξουσιοδοτημένων νομικών προσώπων που έχουν διορισθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. για την διαχείριση της εφαρμογής


β. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης/αποδοχής του Δώρου.


γ. Η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους.


3. Ενημέρωση για Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
α. Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR 2016/679), την ισχύουσα κυπριακή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και κάθε άλλη δυνητικά ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για ορισμένους νομικούς τομείς.


β. Η Πολιτική Απορρήτου μας, είναι αναρτημένη στην εφαρμογή "PASYDY Loyalty"


γ. Το όνομα του νικητή θα δημοσιεύεται μόνο κατόπιν παροχής της συγκατάθεσής του για τον σκοπό αυτό, μέσω email σε όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και πιθανώς στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Συντεχνίας. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί να δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμό του, τότε η κλήρωση ακυρώνεται και πραγματοποιείται ξανά για την ανάδειξη άλλου νικητή.



4. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.  
α. Η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προωθητική δράση για το Διαγωνισμό ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.


β. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.  



5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Κατεβάστε τώρα την επίσημη εφαρμογή της ΠΑΣΥΔΥ, "PASYDY Loyalty" και διεκδικήστε €200 δωροκουπόνι, το οποίο θα μπορείτε να ξοδέψετε στο Poupas for Holidays για τις επόμενες διακοπές σας.


Κάθε μήνα, ένας τυχερός θα κερδίζει το δωροκουπόνι. Κι αν έχετε ήδη την εφαρμογή, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση.



6. Διαγωνισμός / Δώρο Διαγωνισμού

α. Η διάρκεια του Διαγωνισμού θα είναι από 01/09/2024 μέχρι 31/12/2024.


β. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση η οποία θα διεξάγεται μέσω της σελίδας https://www.randomresult.com/


γ. Η κλήρωση θα αναδεικνύει 1 νικητή κάθε μήνα, ο οποίος θα κερδίζει €200 δωροκουπόνι, το οποίο θα μπορεί να ξοδέψει στο Poupas for Holidays για τις επόμενες διακοπές του.


δ. Ο νικητής θα ενημερώνεται τηλεφωνικά από την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. ή το τουριστικό γραφείο. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη νέου νικητή.


ε. Το Δώρο είναι συγκεκριμένο, αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν.



7. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και τη συναίνεση από τους Συμμετέχοντες και νικητές για κοινοποίηση των στοιχείων τους στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και της σχετικής διαφημιστικής προβολής της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., καθώς και της τήρησης των στοιχείων τους σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων και για κάθε είδους χρήση που προβλέπεται στους παρόντες Όρους.

 

 

Τελευταία Νέα