9/11/2024

Οδηγίες προς τα μέλη για τη χειμερινή περίοδο για τα Εξοχικά Πλατρών (Σεπτέμβριο – Ιούνιο)

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΞΟΧΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΣΥΔΥ ΠΛΑΤΡΩΝ

(Χρίστος Θεοδώρου – ΤΗΛ. 25422713 – 99870111)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (Σεπτέμβριο – Ιούνιο)


  1. ΑΦΙΞΗ:  Οι ενοικιαστές θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των διαμερισμάτων στα πιο πάνω τηλέφωνα από την προηγούμενη μέρα της άφιξής τους για τη διευθέτηση παραλαβής των κλειδιών τους.

  2. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να προσκομίσουν την πολιτική ταυτότητά τους στον υπεύθυνο των διαμερισμάτων, για να παραλάβουν τα κλειδιά του διαμερίσματος.

  3. Τα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων διαθέτουν κρεβάτι διπλό, ένα κρεβάτι μονό και ένα ντιβάνι.

Τα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων διαθέτουν κρεβάτι διπλό, τρία κρεβάτια μονά, και ένα ντιβάνι.

Όλα τα  διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν καθιστικό, κουζίνα, ψυγείο, πλήρες μπάνιο,  τηλεόραση, σύστημα κλιματισμού ζεστού και κρύου αέρα (split unit) τόσο στα υπνοδωμάτια όσο και στο καθιστικό. 

 

Στα διαμερίσματα θα υπάρχουν πακεταρισμένα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες μπάνιου ανάλογα με τη χωρητικότητα των διαμερισμάτων.  Συγκεκριμένα θα υπάρχουν 4 σετ για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 6 σετ για διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.  Θα υπάρχουν επίσης τα ανάλογα μαξιλάρια.

Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα χρειώδη όπως σαπούνια, σαμπουάν, απορρυπαντικά, σακούλες νάιλον, χαρτομάντηλα, χαρτί τουαλέτας, κλπ.

  1. Η χωρητικότητα των διαμερισμάτων είναι 4 άτομα για τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 6 άτομα για τα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.  Δεν επιτρέπεται η διαμονή περισσοτέρων ατόμων.

  2. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να παραδίδουν το διαμέρισμα στην κατάσταση στην οποία το παρέλαβαν μαζί με τα κλειδιά στον υπεύθυνο.

  3. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις ΟΔΗΓΙΕΣ που θα τους δίδονται από τον υπεύθυνο των διαμερισμάτων και να φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, του λέβητα γκαζιού, καθώς και την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρισμού.  Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τη λειτουργία των διαμερισμάτων θα μπορούν να αποτείνονται στον υπεύθυνο.

  4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και διαμονή στα διαμερίσματα κατοικίδιων ζώων, η μεταφορά επίπλων ή άλλου εξοπλισμού εκτός των διαμερισμάτων, καθώς και το άναμμα φωτιάς.

  5. Οι ενοικιαστές δικαιούνται να ακυρώσουν την κράτησή τους και να τους γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 1 μηνός από την ημέρα που εκδόθηκε η απόδειξη πληρωμής.  Τα λεφτά θα επιστρέφονται μόνο με παρουσίαση της απόδειξης πληρωμής.

Τελευταία Νέα