9/16/2016

Στέγη Συνταξιούχων ΠΑΣΥΔΥ

 

 

Πλήρως στελεχωμένη και με καταρτισμένο προσωπικό και εξοπλισμό για ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων της συνεχίζει τη λειτουργία της η Στέγη Συνταξιούχων της ΠΑΣΥΔΥ, στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Η Στέγη διαθέτει 40 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, στα οποία μπορούν να διαμένουν ένα ή δύο άτομα, ανάλογα με την επιλογή του ενοίκου.

Οι ένοικοι στεγάζονται σε ένα σύγχρονο, ειδικά σχεδιασμένο και εξοπλισμένο κτήριο, με υποδαπέδια κεντρική θέρμανση και κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια. Το εσωτερικό του κτηρίου περιλαμβάνει άνετα σαλόνια, ζεστά καθιστικά, ειδικούς χώρους για δραστηριότητες, καφεστιατόριο και βοηθητικούς χώρους. Για τις ανάγκες των πελατών και των επισκεπτών είναι διαθέσιμος μεγάλος χώρος στάθμευσης.

Το μοντέρνο εστιατόριο και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία εστιάζεται κυρίως στην Κυπριακή Κουζίνα, προσφέρει επιλογή γευμάτων από μενού διαμορφωμένο από Σύμβουλο Διαιτολόγο/Διατροφολόγο, σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Επίσης προσφέρεται ειδικό διαιτολόγιο για πελάτες με ειδικές ανάγκες (π.χ. άτομα με διαβήτη, υπέρταση, κ.α.). Τα ωράρια γευμάτων είναι ευέλικτα και υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης ειδικού γεύματος για τους ενοίκους).

Στη Στέγη καλύπτεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών με ολική νοσηλευτική φροντίδα και ιατρική κάλυψη καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, καθώς και εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα με ενοίκους σε χρήση οξυγόνου, ρινογαστρικό, ενδοφλέβια, γαστροστομία και καθετήρες, με μόνιμο παθολόγο σε 24ωρη βάση. Στους πελάτες της Στέγης προσφέρεται καθημερινή φροντίδα στην Προσωπική τους Υγιεινή – βοήθεια στο μπάνιο, πλύσιμο, χτένισμα, ξύρισμα, ντύσιμο και ατομική καθαριότητα. Επίσης παρέχεται βοήθεια στην εκτέλεση των Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής, δηλαδή στο περπάτημα, στη διακίνηση μέσα και έξω από το κτήριο, στην εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια γευμάτων κ.λ.π. Λειτουργεί καθημερινή υπηρεσία ημιεπαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων μέσα στο κτήριο, για πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων των πελατών. Αναλαμβάνεται επίσης αποστολή ιματισμού σε στεγνοκαθαριστήριο.

Για τιμή εισδοχής και πρόσθετες υπηρεσίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση της Στέγης στο τηλ.22108692. Αιτήσεις για εισδοχή στη Στέγη Συνταξιούχων της ΠΑΣΥΔΥ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από τα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ, το γραφείο της Στέγης και την ιστοσελίδα της Οργάνωσής μας www.pasydy.org 

Διεύθυνση

Έκτορος 5, T.T. 2123 Αγλαντζιά - Πλατύ

Τηλέφωνo

22108692

Φαξ

22330445

Ηλ. Διεύθυνση

stegi@pasydy.org

 

Τελευταία Νέα