2/9/2026

Υποτροφίες Πανεπιστημίου Frederick για μέλη των Κλάδων Νοσηλευτών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. για το εαρινό εξάμηνο 2025-2026

Οι Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει και για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2025-2026 αποκλειστικές ευκαιρίες υποτροφίας στα δύο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου Μάστερ της σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick University, αποκλειστικά για νοσηλευτές μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.


  • Μεταπτυχιακό στην Προηγμένη Φροντίδα Υγείας (MSc) που αποτελεί το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Κύπρο που εστιάζει στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με δυο κατευθύνσεις: μια στην Κοινοτική Φροντίδα Υγείας και μια στην Επείγουσα Φροντίδα Υγείας.

  • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας (MSc). 

Συγκεκριμένα, το ύψος της υποτροφίας που θα προσφερθεί είναι 35% και θα ισχύσει για ολόκληρη τη διάρκεια του προγράμματος που θα επιλεγεί. Αναμενόμενο κόστος διδάκτρων με την υποτροφία για ολόκληρο το πρόγραμμα – 90 ECTS : 3950 Eυρώ.

 

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου αρχίζουν στις 9 Φεβρουαρίου 2026.

 

Η Συντεχνία μας συνεχίζει να υποστηρίζει τα μέλη της που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στον απαιτητικό χώρο της εργασίας μας.

 

Οι πιο πάνω υποτροφίες θα ισχύουν εφόσον οι υποψήφιες/οι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, ανάλογα με το Πρόγραμμα σπουδών και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες εκπτώσεις που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επικοινωνήσουν με:

  • Το Γραφείο Εισδοχής του Πανεπιστημίου (Λευκωσία: 22394394, Λεμεσός: 25730975, Email: info@frederick.ac.cy) και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.Frederick.ac.cy
  • Τα μέλη του Δ.Σ. του Κλάδου: Παναγιώτης Σάββα - 99303731

                                          Ανδρέας Ιεροδιακόνου – 99143918

                                          Παναγιώτης Ξάνθου – 97872744

Τελευταία Νέα