7/17/2024

Οδηγίες προς τα μέλη για τη θερινή περίοδο για τα Εξοχικά Πλατρών (Ιούλιο - Αύγουστο)

 

ΕΞΟΧΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΣΥΔΥ ΠΛΑΤΡΩΝ

 (Χρίστος Θεοδώρου - ΤΗΛ. 25422713 – 99870111)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

  1. ΑΦΙΞΗ:  Οι ενοικιαστές θα πρέπει να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα στον υπεύθυνο των διαμερισμάτων για να παραλάβουν τα κλειδιά του διαμερίσματός τους.
  2. ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΛΕΙΔΙΩΝ: Τηρουμένων των γενικών οδηγιών η παραλαβή των κλειδιών θα γίνεται ως ακολούθως

Πέμπτη από τις 16.00 – 18.00 για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων

Παρασκευή από τις 16.00 – 18.00 για διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων

  1. Τα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων διαθέτουν κρεβάτι διπλό, ένα κρεβάτι μονό και ένα ντιβάνι.

Τα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων διαθέτουν κρεβάτι διπλό, τρία κρεβάτια μονά και ένα ντιβάνι.

Όλα τα  διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν καθιστικό, κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, σύστημα κλιματισμού ζεστού και κρύου αέρα (split unit) και τηλεόραση.

 

Στα διαμερίσματα θα υπάρχουν ασφαλή πακεταρισμένα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες μπάνιου μετά από αποστείρωση ανάλογα με τη χωρητικότητα των διαμερισμάτων. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν 4 σετ για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 6 σετ για διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων. Θα υπάρχουν επίσης τα ανάλογα μαξιλάρια.

 

Επίσης ΥΠΑΡΧΟΥΝ κουβέρτες και quilts.  

Υπάρχουν επίσης σαπουνάκια , σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων,1 σφουγγαράκι για πρώτη χρήση , σακούλες νάιλον και 2 χαρτιά τουαλέτας, κλπ.

  1. Η χωρητικότητα των διαμερισμάτων είναι 4 άτομα για τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 6 άτομα για τα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων. Δεν επιτρέπεται η διαμονή περισσοτέρων ατόμων.

  2. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Οι ενοικιαστές θα πρέπει να παραδίδουν το διαμέρισμα στην κατάσταση που το παρέλαβαν μαζί με τα κλειδιά στον υπεύθυνο ως ακολούθως:

Τετάρτη από  08.30 – 11.00 για τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων

             Πέμπτη από  08.30 – 11.00 για τα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων

  1. Οι ώρες αναχώρησης θα πρέπει να τηρούνται ΑΥΣΤΗΡΑ για να παρέχεται ο αναγκαίος χρόνος για ετοιμασία του διαμερίσματος για τον επόμενο ενοικιαστή.

  2. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις ΟΔΗΓΙΕΣ που θα τους δίδονται από τον υπεύθυνο των διαμερισμάτων και να φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, του λέβητα γκαζιού, καθώς και την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρισμού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τη λειτουργία των διαμερισμάτων θα μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο.

  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και διαμονή στα διαμερίσματα κατοικίδιων ζώων, η μεταφορά επίπλων ή άλλου εξοπλισμού εκτός των διαμερισμάτων, καθώς και το άναμμα φωτιάς.

  4. Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του διαμερίσματος από τους ενοικιαστές, το κόστος, που ανέρχεται στα 30 ευρώ, θα καταβάλλεται από τους ιδίους στο διαχειριστή των διαμερισμάτων, πριν από την αναχώρησή τους.

  5. Ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων μετά την έκδοση της απόδειξης πληρωμής, θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν προειδοποίησης τουλάχιστο δύο βδομάδων πριν από την ημερομηνία ενοικίασης του διαμερίσματος, για να μπορούν να γίνονται διευθετήσεις παραχώρησής του σε άλλο ενδιαφερόμενο συνάδελφο.

Τελευταία Νέα