8/31/2024

Υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Frederick για τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ

Το Πανεπιστήμιο Frederick παραχωρεί υποτροφίες στα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα από τα συμβατικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει.


Συγκεκριμένα, σε όλα τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που θα εγγραφούν σε συμβατικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών για να αρχίσουν τις σπουδές τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα προσφερθούν υποτροφίες διδάκτρων ύψους 25%. Οι υποτροφίες θα ισχύουν για ολόκληρη τη διάρκεια του προγράμματος που θα επιλέξουν υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι/ες πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο πρόγραμμα.


Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει πληθώρα μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, που παρέχουν εξειδίκευση για διεκδίκηση ευκαιριών επαγγελματικής ανέλιξης. Λεπτομερείς πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.frederick.ac.cy.


Κάποια από τα προγράμματα που μπορεί να ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ είναι τα εξής:

1. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο (LLM)

2. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)

3. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κοινωνική Εργασία και Κοινωνική Διοίκηση (MA)

4. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Προηγμένη Φροντίδα Υγείας (MSc)

5. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Αειφόρα Ενεργειακά Συστήματα (MSc)

6. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δομοστατική Μηχανική (MSc)

7. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (MSc)


Το προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος με πλήρη φοίτηση (30 ECTS / εξάμηνο) είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν και με μερική φοίτηση. Τα μαθήματα είναι απογευματινά.


Επιπλέον προσφέρονται ειδικές υποτροφίες ύψους 25% για το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση στη Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική, το οποίο προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης.


Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και άλλα σχετικά θέματα, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να απευθυνθούν στα Γραφεία Εισδοχής του Πανεπιστημίου σε Λευκωσία και Λεμεσό (τηλ. 22394394 / 25730975, email: adminfo@frederick.ac.cy).


Οι πιο πάνω υποτροφίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες υποτροφίες / μειώσεις διδάκτρων που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick.

Τελευταία Νέα