6/30/2024

Υποτροφίες Πανεπιστημίου Λεμεσού (UoL) προς μέλη ΠΑΣΥΔΥ ή/και 1ου βαθμού συγγενείς

Μετά από 33 χρόνια διάκρισης στην Ανώτερη Εκπαίδευση του τόπου, το κορυφαίο Cyprus International Institute of Management (CIIM) έχει μετεξελιχθεί σε Πανεπιστήμιο, ένα σύγχρονο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης το Πανεπιστήμιο Λεμεσού-University of Limassol (UoL), που προσφέρει πρωτοποριακή έρευνα και υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακές σπουδές σε Λεμεσό και Λευκωσία.


Τα προγράμματα του UoL έχουν ένα σημαντικό κοινό πυρήνα μεταξύ τους που διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοί μας αποκτούν τόσο το εύρος όσο και το βάθος γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί ο νέος κόσμος στον οποίο καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν. Ένας κόσμος που αλλάζει συνεχώς, όπου η επιστήμη και η τεχνολογία καλπάζουν και δημιουργούν νέες ευκαιρίες, προκλήσεις, και έντονο ανταγωνισμό.

1. Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού, παρέχει σε όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ 30% έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα μεταπτυχιακών προγραμμάτων για εγγραφές μέχρι τον Ιούνιο 2024 και 25% μέχρι τον Σεπτέμβριο 2024.

2. Επίσης παρέχει τις κάτωθι υποτροφίες υπό τη μορφή επιχορηγούμενων διδάκτρων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, για έγγραφες μέχρι τον Ιούνιο, 2024 όπου και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - (ΛΕΜΕΣΟ/ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
1. 3 ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (100%)
2. 20 ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (40%)

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – (ΛΕΜΕΣΟ)
1. 20 ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (50% στον πρώτο χρόνο φοίτησης)

Οι υποτροφίες μπορούν να αξιοποιηθούν από τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ ή και 1ου βαθμού συγγενείς με την προσκόμιση του απαραίτητου δικαιολογητικού από τη συντεχνία. Επισημαίνεται ότι κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια εισδοχής του προγράμματος όπως αναγράφονται στην σελίδα του Πανεπιστημίου. (www.uol.ac.cy).


Τέλος, το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL) παραχωρεί αριθμό υποτροφιών με κριτήρια ακαδημαϊκής αριστείας ή/και αθλητικής διάκρισης ως ακολούθως:

- Ακαδημαϊκή Αριστεία (κατά την εισδοχή)
75% για 19.00+ Γενικός Βαθμός, Απολυτήριο Λυκείου (1ο έτος)
50% για 18.5-18.99 Γενικός Βαθμός, Απολυτήριο Λυκείου (1ο έτος)


- Ακαδημαϊκή Αριστεία (στη διάρκεια σπουδών)
95% GPA για το έτος: 60% την επόμενη χρονιά
90% GPA για το έτος: 40% την επόμενη χρονιά


- Αθλητική Διάκριση όπως μέλος της Εθνικής Ομάδας ή σε ομάδα Α' Κατηγορίας σε όλα τα αθλήματα: 50% (επανεξετάζεται ετησίως)

Υπενθυμίζεται επίσης η δυνατότητα αξιοποίησης κρατικών χορηγιών και φοιτητικών επιδομάτων, στη βάση ειδικών κριτηρίων και προϋποθέσεων της κυβέρνησης. Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις κρατικές χορηγίες και τα φοιτητικά επιδόματα, είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.uol.ac.cy μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση admissions@uol.ac.cy και μέσω τηλεφώνου, στον Παγκύπριο αριθμό: 77 77 24 46.

Κατάλογος με τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται από τοΠανεπιστήμιο Λεμεσού - University of Limassol (UoL)



Τελευταία Νέα