5/22/2024

Εκδήλωση διαμαρτυρίας νοσηλευτικού προσωπικού

Το Δ.Σ. του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ υλοποιώντας τηΝ απόφαση για λήψη μέτρων με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος της υποστελέχωσης στα δημόσια νοσηλευτήρια και επειδή εκ μέρους του ΟΚΥπΥ δεν υπήρξε οποιαδήποτε αντίδραση στην έκκλησή μας για επίλυση του εν λόγω ζητήματος, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε εκδήλωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 23/5/2024, από τις 12μ. – 1μ.μ.


Η εκδήλωση διαμαρτυρίας (δεν θα είναι στάση εργασίας) θα γίνει πάνω σε Παγκύπρια βάση στις εισόδους του κάθε νοσοκομείου και θα είναι από κοινού με τους συναδέλφους της ΠΑΣΥΝΟ. Γι΄ αυτό καλούμε τους συναδέλφους που είτε εργάζονται απόγευμα, είτε δεν εργάζονται, να αφιερώσουν 1 ώρα από τον χρόνο τους, καθώς και συναδέλφους που εργάζονται, αν το Τμήμα τους το επιτρέπει, να παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, 

Παρ’ όλες τις προσπάθειες και υπομονή που έχουμε επιδείξει φαίνεται ότι εκ μέρους του ΟΚΥπΥ δεν υπάρχει διάθεση αντιμετώπισης, όχι μόνον του προβλήματος της υποστελέχωσης, αλλά ούτε και άλλων προβλημάτων (Συλλογική σύμβαση, μισθοδοσία νοσηλευτών, κ.α.)

Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους/τις νοσηλευτές/νοσηλεύτριες σε μια πρώτη δυναμική κινητοποίηση την Πέμπτη, 23/5/2024, 12μ. – 1μ.μ.

Πέραν την κινητοποίησης έχουμε ήδη προγραμματίσει και επιπρόσθετα μέτρα περιλαμβανομένων και απεργιακών.

Πάμε δυνατά, δυναμικά και διεκδικητικά.


Από το Δ.Σ. του Κλάδου

22.05.2024

Τελευταία Νέα