9/24/2015

Κλάδος Τεχνολόγων – Ακτινολόγων

Με αφορμή τα όσα έχουν πρόσφατα δει το φως της δημοσιότητας, ο Κλάδος Τεχνολόγων – Ακτινολόγων προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδέποτε αντιτάχθηκε στην ενέργεια της Διοίκησης του Υπουργείου Υγείας να προβεί στην αγορά υπηρεσιών από τον Ιδιωτικό Τομέα για κάλυψη των αναγκών των χιλιάδων συμπολιτών μας που αναμένουν να εξυπηρετούν. Αντιθέτως δια του στόματος του Προέδρου του Κλάδου μας επικροτήσαμε τον Υπουργό Υγείας για αυτή την πρωτοβουλία ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.


Ο Κλάδος θέλει να τονίσει ότι έχει πλήρη επίγνωση πως χωρίς τις ρυθμίσεις αυτές δε θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες συμπολίτες μας που αναμένουν σε λίστες αναμονής.


Ειδικότερα και σε σχέση με τις αναφορές που έγιναν ότι ο μαγνητικός τομογράφος δουλεύει μέχρι τις 3.00μ.μ. θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτό δεν ευσταθεί. Ο μαγνητικός τομογράφος δουλεύει καθημερινά, πρωί – απόγευμα Σάββατο και Κυριακή και αργίες.


Καταλήγοντας το Δ.Σ. του Κλάδου εκφράζει την ετοιμότητα και τη βούληση του για συνεργασία με τη Διοίκηση του Υπουργείου Υγείας για την εξεύρεση των βέλτιστων πρακτικών που θα συμβάλουν οριστικά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των Ακτινολογικού Τμήματος καθώς και τον καθορισμό εκείνων των διαδικασιών, έτσι ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν ανάλογες αρνητικές καταστάσεις.

 

Από το Δ.Σ. του Κλάδου
Τεχνολόγων – Ακτινολόγων


Λευκωσία,
24.09.2015
 

Τελευταία Νέα