3/3/2015

Εκδήλωση προσφοράς στις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας

Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Γυναικών της Οργάνωσης μας, η Κεντρική Γραμματεία αποφάσισε όπως στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες οι δικές μας ενέργειες ενταχθούν στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των μελών μας για ανθρωπιστική βοήθεια στις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.


Συγκεκριμένα, καλούνται τα μέλη, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσφορά – συλλογή των πιο κάτω ειδών:


• Παιδικά είδη ένδυσης & υπόδησης
• Βρεφικές τροφές
• Βρεφικές πάνες
• Παιχνίδια, σχολικά είδη (τσάντες – κασετίνες)
• Πάνες για ενήλικες


Η εκστρατεία θα αρχίσει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.


Με στόχο την επιτυχία της όλης προσπάθειας αλλά και τη διευκόλυνση της παράδοσης των ειδών που θα συλλεγούν καλούνται τα διοικητικά συμβούλια των Κλάδων να αναλάβουν τη συλλογή των ειδών και ακολούθως σε συνεννόηση με τα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσής μας στη Λευκωσία (συν. Νάσω Κασουλίδου, τηλ. 22844457) να διευθετείται η παράδοσή τους. Ειδικότερα για τη Λευκωσία τα μέλη μπορούν να παραδίδουν τα είδη και στα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ (4ος όροφος).


Σε ότι αφορά τις Επαρχίες, η παράδοση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία των Επαρχιακών τμημάτων μετά από συνεννόηση με τους πιο κάτω συναδέλφους:


Λεμεσός: Πανίκος Πιτσιλλίδης Τηλ.: 99354335, Γιώργος Σοφοκλέους Τηλ.: 99434677, 25362429


Λάρνακα: Ιωάννης Φιλίππου Τηλ.: 99648845


Πάφος: Νεόφυτος Νεοφύτου Τηλ.: 99632505, Παρασκευή Κουππάρη Τηλ.: 99131837


Παραλίμνι: Ευθυμίου Ανδρέας Τηλ.: 23815151, 99497552


Συμπληρωματικά σας πληροφορούμε, ότι σε συνεννόηση με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες θα αποφασισθούν οι παραλήπτες των πιο πάνω ειδών και θα διευθετηθεί η παράδοσή τους.


Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,


Η Οργάνωσή μας υπήρξε πάντοτε πρωτοπόρος στην προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους συμπολίτες μας, με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων που πλήττουν τον τόπο μας. Το ίδιο αίσθημα ευθύνης και συμπαράστασης επιβάλλεται να επιδείξουμε με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας.


Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση προσβλέπουμε στην ενεργό εμπλοκή και βοήθεια σας.

 


Γλαύκος Χατζηπέτρου
Γενικός Γραμματέας

Τελευταία Νέα