8/6/2013

Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ στη Λεμεσό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από 9η Σεπτεμβρίου Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ στη Λεμεσό

 

Η ΠΑΣΥΔΥ με χαρά ανακοινώνει ότι από την 9η Σεπτεμβρίου 2013 αρχίζει τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου της Οργάνωσης μας στη Λεμεσό για τα παιδιά των μελών της Συντεχνίας.

 

Το Νηπιαγωγείο στεγάζεται σε χώρο στην οδό Αγίας Φυλάξεως 93, στον οποίο λειτουργούσε το πρώην νηπιαγωγείο «Φτερουγίσματα», που βρίσκεται μεταξύ του Λυκείου «Πέτρου και Παύλου» και των αρτοποιείων «ΖΟΡΠΑΣ».

 

Η ΠΑΣΥΔΥ δέχεται αιτήσεις για παιδιά μελών ηλικίας δύο μέχρι πέντε ετών. Θα λειτουργήσει επίσης προδημοτικό τμήμα νοουμένου ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον. Δεν θα γίνονται δεκτά παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη της ηλικίας τους μέχρι την 31η Αυγούστου, 2013.

 

Τα δίδακτρα στο Νηπιαγωγείο εκτός της προδημοτικής έχουν ορισθεί σε €140 μηνιαίως και θα καταβάλλονται προκαταβολικά. Εάν δεν συμπληρωθούν όλες οι θέσεις από παιδιά μελών της ΠΑΣΥΔΥ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις και από μη μέλη της Οργάνωσης. Τα δίδακτρα για την προδημοτική και για τα παιδιά μη μελών θα καθοριστούν αργότερα.

 

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι κατάλληλα συμπληρωμένες με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και να σταλούν στην ταχυδρομική διεύθυνση: Δημοσθένη Σεβέρη 3, 1066 Λευκωσία, ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22668639 μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013.

 

Για σκοπούς έγκαιρου προγραμματισμού και επειδή είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο στη Λεμεσό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τις αιτήσεις τους όσο το δυνατό ενωρίτερα.

 

Έντυπα αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα Γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ τηλ. 22844463 και από την ιστοσελίδα της Οργάνωσης www.pasydy.org

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΑΣΥΔΥ
 

 

Από την Κεντρική Γραμματεία
 

Τελευταία Νέα