6/19/2013

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Πανυπαλληλική στάση εργασίας την 20η Ιουνίου 2013

Συνάδελφοι,

 

Πανυπαλληλική διαμαρτυρία διοργανώνεται από το Συνδικαλιστικό Κίνημα την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 από 9.30 – 10.30π.μ., στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Φορολογικής Δικαιοσύνης 17 – 23 Ιουνίου 2013 και της ημέρας δράσης, που οργανώνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από τα Ευρωπαϊκά Συνδικάτα.

 

Στη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, η οποία, μετά από σύντομους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα εγκρίνει σχετικό ψήφισμα το οποίο θα επιδοθεί στο Υπουργείο Οικονομικών. Αντιπροσωπεία των Οργανώσεων στη συνέχεια θα επιδώσει το ψήφισμα και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Κύριο αίτημα της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης και η εδραίωση φορολογικής δικαιοσύνης και ισονομίας όλων των πολιτών στις φορολογικές τους υποχρεώσεις προς το κράτος.

 

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για να επαναλάβουμε τη διαμαρτυρία μας για τα μονομερή μέτρα κατά των εργαζομένων και την απαίτησή μας για σεβασμό στους θεσμούς που αφορούν στα εργασιακά δρώμενα.

 

Παρακαλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη τους και να φροντίσουν για τη συμμετοχή τους στη στάση εργασίας. Το προσωπικό του Υπουργείου Οικονομικών και Υπηρεσιών που γειτνιάζουν με το Υπουργείο Οικονομικών (Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας, Υγείας, Βουλή, κλπ) να συγκεντρωθούν στο χώρο έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Το προσωπικό των άλλων υπηρεσιών και των επαρχιών κατά τη διάρκεια της στάσης να παραμείνει στους χώρους εργασίας του.

 

Από την Κεντρική Γραμματεία.
 

Τελευταία Νέα