Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η ΠΑΣΥΔΥ επιθυμεί να εκφράσει την έντονη καταδίκη της για την άνανδρη και εγκληματική επίθεση εναντίον Δημόσιας Κατηγόρου μέλους μας στην επαρχία της Πάφου που συνιστά πλήγμα εναντίον της Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας και της έννομης τάξης. 


Η Οργάνωσή μας επισημαίνει ότι η νέα εγκληματική αυτή ενέργεια που αποτελεί τη δεύτερη στην σειρά σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα, εναντίον Λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας καθιστά σαφές και ξεκάθαρο ότι οι υπηρεσίες της Δικαιοσύνης έχουν καταστεί μόνιμος στόχος εγκληματικών στοιχείων.

 

Η ΠΑΣΥΔΥ επιθυμεί εκ νέου να τονίσει ότι η κατάσταση έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο και δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί, και καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να προβούν σε πλήρη εξιχνίαση των βομβιστικών αυτών ενεργειών και να προχωρήσουν στους απαραίτητους σχεδιασμούς και στα επιβαλλόμενα μέτρα για δραστική πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος που αποδεδειγμένα τον τελευταίο καιρό φαίνεται να ενεργεί με θρασύτητα και χωρίς όρια.

 

Αδιαμφισβήτητα, πρόδηλος στόχος των παραβατών είναι ο εκφοβισμός των λειτουργών της Δικαιοσύνης και των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας από το να εκτελούν με ζήλο και αφοσίωση τα καθήκοντα τους για να μπορούν ανενόχλητοι να προωθούν τις εγκληματικές τους ενέργειες γι’ αυτό και πρέπει να δοθεί αποφασιστικά και έμπρακτα το μήνυμα ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

 

Η ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση της στα μέλη και τις οικογένειες των συναδέλφων που έχουν καταστεί θύματα των έκνομων αυτών ενεργειών και απαιτεί την άμεση λήψη μέτρων για τη προστασία και ασφάλεια των συναδέλφων κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους.

 

Σε αντίθετη περίπτωση οι ζωές των συναδέλφων μας αλλά και οι ζωές και οι περιουσίες αθώων πολιτών θα βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο και θα συνεχίσει να κυριαρχεί η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια ανάμεσα στους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.

 

Λευκωσία,
17/01/2024.