Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) εκφράζουν τη βδελυγμία και τον αποτροπιασμό τους για την ψεσινή εγκληματική ενέργεια του εμπρησμού οχήματος μέλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. 

 

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και Σ.Α.Κ. επισημαίνουν ότι οι προκλητικές και άνανδρες αυτές ενέργειες από παρακρατικά και εγκληματικά στοιχεία δεν μπορούν άλλο να συνεχιστούν γιατί δυναμιτίζουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας και της έννομης τάξης και προκαλούν ανασφάλεια στο κοινωνικό σύνολο.

 

Οι δύο συντεχνίες θεωρούν ότι η κατάσταση έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο γι’ αυτό και καλούν τους αρμόδιους να προβούν άμεσα στα επιβαλλόμενα μέτρα για τη δραστική πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και των παραβατών που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν αποθρασυνθεί και εκτροχιαστεί. 

 

Πρόδηλα, αδιαμφισβήτητος στόχος των παραβατών είναι ο εκφοβισμός των Αστυνομικών από το να εκτελούν με ζήλο και αφοσίωση τα καθήκοντά τους, για να μπορούν ανενόχλητα να προωθούν τα εγκληματικά τους σχέδια και τις παράνομες ενέργειές τους και στέλλουν αποφασιστικά το μήνυμα ότι τα άνομα σχέδιά τους δεν θα περάσουν.

 

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και Σ.Α.Κ. εκφράζουν την πλήρη συμπαράσταση και στήριξή τους στα μέλη της Αστυνομίας που στοχοποιούνται από τα εγκληματικά αυτά στοιχεία και δηλώνουν την ετοιμότητά τους να συνεργαστούν με τις αρμόδιες αρχές και να συμβάλουν στην προώθηση αποτελεσματικών μέτρων για πάταξη του απαράδεκτου αυτού φαινομένου.

 

Καταλήγοντας, οι δύο συντεχνίες προειδοποιούν ότι τα οποιαδήποτε μέτρα θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και χωρίς καμία αναβολή γιατί σε αντίθετη περίπτωση οι ζωές των συναδέλφων μας και οι ζωές αθώων πολιτών θα βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο με όλες τις δυσμενείς και απρόβλεπτες συνέπειες.

 

 

Λευκωσία, 15 Ιανουαρίου, 2024.