Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Αγαπητοί γονείς

εκ μέρους εμού του ιδίου, των υπόλοιπων μελών της Κεντρικής Γραμματείας και του προσωπικού των νηπιαγωγείων υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά, αισιοδοξία και επιθυμία να συνεργαστούμε από κοινού για την επιτυχία των στόχων μας, που είναι η παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου φροντίδας και διαβίωσης, εκπαίδευσης, αγωγής και διαπαιδαγώγησης σε όλα τα παιδάκια του σχολείου μας.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 σηματοδοτείται ακόμη ένα νέο ξεκίνημα και μια καινούρια αρχή για τα παιδιά μας. Είμαστε έτοιμοι και μέσω της παιδαγωγικής διαδικασίας να στηρίξουμε, να βοηθήσουμε και να ενδυναμώσουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά να ξεδιπλώσει τις ικανότητες και τις αρετές του και να προετοιμαστεί για τα επόμενα σχολικά βήματα για να κυνηγήσει με αξιώσεις τα όνειρά του.

 

Στο εκπαιδευτικό προσωπικό ΠΑΣΥΔΥ,

με την έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024 ευχόμαστε καλή χρονιά, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο παιδαγωγικό - διδακτικό έργο σας. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της δουλειάς του εκπαιδευτικού και είμαστε πρόθυμοι να σας στηρίξουμε και να γίνουμε αρωγοί στις προσπάθειες σας, στο πλαίσιο του ρόλου και των αρμοδιοτήτων μας.

Για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου προγραμματίζονται επιμορφωτικές δράσεις και παιδαγωγικές παρεμβάσεις σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Οργάνωσης μας, και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

 

Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους.

 

Στράτης Ματθαίου
Γενικός Γραμματέας