Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούμε το 2022, για να υποδεχτούμε τον Νέο Χρόνο 2023. Όπως διαφαίνεται, οι φετινές γιορτές θα είναι απαλλαγμένες από τους αυστηρούς περιορισμούς της πανδημίας, που όλοι βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλουμε ωστόσο να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την αναγκαία προσοχή. 

 

Για την Οργάνωσή μας οι επιτυχίες μας σε μείζονα προβλήματα στον χρόνο που αποχαιρετούμε, με προμετωπίδα την επίλυση του κορυφαίου ζητήματος του συνταξιοδοτικού, αλλά και σειράς άλλων επί μέρους ζητημάτων, μας παρέχει βάσιμη ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα είμαστε σε θέση να χαιρετίσουμε και στον νέο χρόνο 2023 νέες, ανάλογες επιτυχίες και καινούργια επιτεύγματα σε ζητήματα που ήδη έχουμε δρομολογήσει. Με συνέπεια, επιμονή και αποφασιστικότητα και πρωτίστως ενωμένοι, σταθμίζοντας τα εκάστοτε δεδομένα, θα επιδιώξουμε ικανοποιητικές ρυθμίσεις σε επαγγελματικά μας προβλήματα αλλά και σε εκκρεμότητες που εξακολουθούν να μας απασχολούν. 


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Ευχόμενος σε όλες και όλους σας Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο τον Νέο Χρόνο 2023, για σας και την οικογένειά σας και παράλληλα ευχόμενος καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, εκφράζω την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την ανοδική πορεία που χαράξαμε και στη νέα περίοδο που έπεται, με στόχο την περιφρούρηση και την περαιτέρω επέκταση των συμφερόντων και δικαιωμάτων μας. Εύχομαι ξανά Καλές Γιορτές και προσωπική υγεία και ευτυχία στην καθεμιά και τον καθένα από σας. 

 

Στράτης Ματθαίου 
Γενικός Γραμματέας