Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά του 2020 έχει φτάσει στο τέλος της. Μια χρονιά πρωτόγνωρη, μια χρονιά αγωνίας και ανασφάλειας, που θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη ολονών μας.

 

Εύχομαι το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή για την επάνοδό μας στην κανονικότητα και να φέρει στη ζωή μας την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Ήδη οι καλύτερες μέρες έχουν αρχίσει να προδιαγράφονται στον ορίζοντα με την ανεύρεση του εμβολίου ενάντια στον ιό. Το πρώτο μεγάλο δώρο που μας φέρνει ο καινούριος χρόνος.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας διαβεβαιώνω ότι η Οργάνωσή μας παραμένει πιστή στις διακηρύξεις της για επίλυση των προβλημάτων, που είχαμε θέσει ως προτεραιότητα και που ταλανίζουν μεγάλο αριθμό συναδέλφων.

 

Η ΠΑΣΥΔΥ, ως επικεφαλής των διαπραγματεύσεων των Οργανώσεων του Κρατικού Τομέα με την επίσημη πλευρά για το συνταξιοδοτικό, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων αναφορικά με το συνταξιοδοτικό και φιλοδοξούμε ότι η ρύθμιση του χρονίζοντος αυτού θέματος θα επέλθει στους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

 

Αντίστοιχα, συντονισμένες και έντονες προσπάθειες καταβάλλονται για τη διευθέτηση και των υπολοίπων θεμάτων, που μας απασχολούν.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κλείνοντας επιθυμώ να απευθύνω ένα μεγάλο και ταπεινό ευχαριστώ στους συναδέλφους μας της πρώτης γραμμής που μάχονται ακατάπαυστα ενάντια στον ιό υπερβάλλοντας εαυτόν, ιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας, αστυνομικούς, πυροσβέστες, κ.α., όπως επίσης και στους υπόλοιπους συναδέλφους που βρίσκονται στα μετόπισθεν, αλλά διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής ενάντια στην πανδημία.

 

Εύχομαι ολόψυχα ευτυχισμένο και χαρούμενο Νέο Έτος 2021 σε σας και στις οικογένειές σας με υγεία και ευημερία. Κάθε καλό για μας και τον τόπο μας.

 

Στράτης Ματθαίου,
Γενικός Γραμματέας