Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ενημερώνουμε όλα τα Μέλη της ΠΑΣΥΔΥ πως έχουμε προχωρήσει στην επίλυση ορισμένων τεχνικών θεμάτων που παρατηρήθηκαν για κρατήσεις από κινητό.


Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως έχουν προστεθεί ακόμη 3 Ξενοδοχεία, το Akamanthea στη πόλη Χρυσοχούς, το Papantonia Hotel και το Seagull Hotel Apartments στο Πρωταρά.


Υπενθύμιση:
Σας ενημερώνουμε πως πλέον οι κρατήσεις για ξενοδοχεία Κύπρου επιβεβαιώνονται άμεσα χωρίς κληρώσεις και λίστες αναμονής όπως ίσχυε στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως όποιος προχωρήσει σε κράτηση και πληρώσει το 30% της προκαταβολής που ζητείται τότε άμεσα έχει και την επιβεβαίωση του δωματίου του για τις ημερομηνίες στις οποίες επέλεξε. Τέλος εάν κάποιο ξενοδοχείο φαίνεται ως “On Request” τότε σημαίνει πως το δωμάτιο αυτό δυστυχώς έχει εξαντληθεί για τη συγκεκριμένη ημερομηνία που επιλέξατε.

Μπορείτε παρόλα αυτά να ολοκληρώσετε τη κράτηση χωρίς απολύτως καμία χρέωση και θα λάβετε απάντηση για διαθεσιμότητα εντός 1 εργάσιμης ημέρας ή ενημέρωση εάν υπάρξει κάποια ακύρωση μέσα στην περίοδο πριν. Εναλλακτικά μπορείτε να ελέγξετε για νέες ημερομηνίες όπου μπορεί να υπάρχει διαθεσιμότητα και να προχωρήσετε σε άμεση επιβεβαίωση του δωματίου σας.
Λόγω μεγάλου όγκου τηλεφωνημάτων παρακαλούμε όπως για απορίες να μας στέλνετε email στο pasydy@poupas.com.cy και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 1 εργάσιμης μέρας (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!